Τζανετοπούλου Έλλη

Yoga Instructor
Τζανετοπούλου Έλλη

Η Έλλη πρωτογνώρισε τη yoga το 2008. Kάνοντας την πρακτική της σε συστήματα Hatha, Ashtanga, Vinyasa, Jivamukti και Aerial Υoga αγάπησε τη yoga και θέλησε να εμβαθύνει τη γνώση και την πρακτική της κάνοντας workshops με γνωστούς δασκάλους. Μετά από 5 χρόνια συστηματικής πρακτικής στο Prana Yoga Studio και στο Yoga Studio Maroussi, ολοκλήρωσε το 2013 την εκπαίδευση δασκάλων 300 ωρών του Swaha Yoga Center, της πρώτης σχολής Aerial Yoga στην Ελλάδα. Δάσκαλοί της ήταν η Tanya Popovich, η Jonnie-Lyn Friel και ο Ευάγγελος Αποστολόπουλος, δάσκαλοι και συνιδιοκτήτες του Swaha Yoga Center στην Αθήνα.

Το 2013 εκπαιδεύτηκε στην Aerial Yoga από την πρώτη ελληνίδα δασκάλα, την Tanya Popovich. Έκτοτε, έχει παρακολουθήσει workshops και σεμινάρια με δασκάλους όπως ο Todd Tessen, ο David Swenson, η Daniela Fuentes και η Almuth Kramer.

Διδάσκει Restorative, Aerial, Hatha και Vinyasa Krama Yoga σε σχολές και Yoga studios στην Αθήνα. Τα μαθήματά της δίνουν έμφαση στην αναπνοή, στην ενδυνάμωση και την ευθυγράμμιση του σώματος.