Βολάνη Μυρτώ

Pilates Instructor
Βολάνη Μυρτώ

Η Μυρτώ Βολάνη είναι διπλωματούχος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού « Άννα Πέτροβα ». Εργάστηκε ως Βοηθητικό Μέλος στην Εθνική Λυρική Σκηνή με συμμετοχή σε κλασσικές παραστάσεις όπως η « Ωραία Κοιμωμένη » κ.α. και συμμετείχε στην ομάδα Νέων Ελλήνων Χορευτών υπό την  αιγίδα της Royal Academy of Dance στην παράσταση « Συλφίδες ».

Παράλληλα, εξέλιξε τις χορευτικές και κινησιολογίες της γνώσεις μέσα από τη συμμετοχή της σε Συνέδρια και Σεμινάρια όπως το « Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας », το « Vienna International Dance Festival – IMPULSTANZ “ και το JACOBS  PILLOW WORKSHOP” σε διδασκαλία Milton Mayers και τέλος έλαβε πιστοποίηση της μεθόδου “BARRE-A-TERRE”.

Ακολουθώντας τη διδασκαλία της Royal Academy of Dance ” με την ιδιότητα της καθηγήτριας  χορογράφησε και παρουσίασε παραστάσεις για τα τμήματα στα οποία δίδαξε Κλασσικό και Σύγχρονο χορό.

Συμμετείχε με την ομάδα της στο « Φιλανθρωπικό χορευτικό GALA » υπό τη διοργάνωση του « Σ. Ι. Σ. Χ. Ε. » ενώ για μια δεκαετία ήταν υπεύθυνη διδασκαλίας Ρυθμικής Κινητικής Αγωγής και Χορογραφίας των θερινών εκδηλώσεων των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αμαρουσίου.

Είναι Certified Pilates Instructor, Aerial Yoga – Pilates Instructor καθώς και υπεύθυνη διδασκαλίας  του A.C.D. ( Aerial Choreo Dance ) και έχει παρακολουθήσει Σεμινάρια και Συνέδρια Pilates & Fitness, Advanced Pilates, Prenatal Pilates, Personal Training Congress κ.α.

Η πολυετής ενασχόληση της με τη φυσιολογία του σώματος την οδήγησε να επεκτείνει τις γνώσεις της με σπουδές στη Φυσικοθεραπεία έτσι ώστε να προσαρμόζει το μάθημα στις ανάγκες του κάθε Ασκούμενου για Ποιοτική και Λειτουργική Αποκατάσταση .