Αγγελικό Ρέικι

Αγγελικό Ρέικι

Το Αγγελικό Reiki είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα θεραπείας, φροντίδας και μεταμόρφωσης του εαυτού. Η σύλληψή του έγινε από τον Κέβιν Κορ.
Είναι μια ενεργειακή θεραπεία που χρησιμοποιεί την ενέργεια της Θεϊκής δύναμης και των Αγγέλων, κατά την διάρκεια μιας συνεδρίας. Ο θεραπευτής γίνεται κανάλι, γέφυρα, μέσω της οποίας η ενέργεια του Αγγελικού Βασιλείου περνά στον αποδέκτη της θεραπείας.
Μια θεραπευτική συνεδρία ολοκληρώνεται σε περίπου μία ώρα. Χωρίζεται σε τρία μέρη και το κάθε μέρος έχει διάρκεια, περίπου είκοσι λεπτά.

Στο πρώτο μέρος υπάρχει μια επικοινωνία ανάμεσα στο θεραπευτή και τον θεραπευόμενο. Ερωτήσεις του τύπου “Τί σας έφερε εδώ;”, “Πώς θα θέλατε το Αγγελικό Reiki να σας βοηθήσει;”κτλ. Αυτό είναι ένα πολύτιμο μέρος της συνεδρίας καθώς δίνει την ευκαιρία στο άνθρωπο να μοιραστεί τις ανησυχίες του. Επίσης προσφέρει την ευκαιρία να εξηγήσουμε στον αποδέκτη, για το τι μπορεί να βιώσει κατά τη διάρκεια της συνεδρίας.

Στο δεύτερο μέρος που είναι και το πιο σημαντικό στέλνεται η ενέργεια από το αγγελικό Reiki και ο αποδέκτης της θεραπείας έχει δύο επιλογές. Να καθίσει σε μία καρέκλα ή να ξαπλώσει άνετα στο κρεβάτι της θεραπείας, για να δεχτεί το Αγγελικό Reiki.

Στο τρίτο και τελευταίο μέρος, γίνεται μια επικοινωνία γύρω από το πως βίωσε ο αποδέκτης την όλη συνεδρία,καθώς και τα βιώματά του. Ο θεραπευτής σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά και ιδιαίτερα κάθε φορά, επικοινωνεί και μοιράζεται με τον αποδέκτη, ότι είναι σημαντικό να βοηθήσει, που συνέβη κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Το Αγγελικό Reiki αποτελεί μια πολυδιάστατη θεραπεία και πραγματοποιείτε με τη βοήθεια των Αγγελικών θεραπευτών. Η χάρη αυτής της θεραπείας βρίσκεται στην απλότητά της.
Πολλές δύσκολες καταστάσεις, θέματα χρόνων, τραύματα, δυσλειτουργικά συναισθήματα και πεποιθήσεις κτλ. μεταμορφώνονται με τη χάρη και την δύναμη των καθαγιασμένων συνεδριών Αγγελικού Reiki. Καθώς είναι μια εμπειρία επανασύνδεσης με το Πνεύμα.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του Prana Yoga Studio στο τηλ. 210-6897070 και στο email: info@pranayoga.gr για να κλείσετε το ραντεβού σας, την ώρα και την ημέρα που επιθυμείτε, για να απολαύσετε μια συνεδρία Αγγελικού Reiki.

Leave a Reply