Τεχνικές Αυτοεπίγνωσης και Αυτοθεραπείας στο δρόμο για την Αυτογνωσία, την Ουσιαστική Επικοινωνία, την Υγεία και την Αυτοπραγμάτωση.

Ο Κύκλος Σεμιναρίων «Αυτοεπίγνωση η Οδός προς την Αυτογνωσία» απευθύνεται σε όλους εμάς που αναζητούμε Αρμονία, Υγεία, Αυτογνωσία και Εξέλιξη στην ζωή μας.
Ένας Βιωματικός Κύκλος και ταυτόχρονα ένα θεωρητικό υπόβαθρο γνώσεων και πληροφοριών με σκοπό τη μεταμόρφωση μας.
Παρουσιάζεται σε οκτώ(8) τρίωρες Αυτόνομες και Αυτοτελείς Βιωματικές Διαλέξεις που συνδέονται αρμονικά μεταξύ τους οδηγώντας σε ουσιαστική και αποτελεσματική προσωπική εξέλιξη.

Σκοπός του Βιωματικού Κύκλου Σεμιναρίων «Αυτοεπίγνωση η Οδός προς την Αυτογνωσία» είναι να έρθουμε σε Συνειδητή επαφή με τα Συναισθήματα και τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας που έχουμε υιοθετήσει ως παιδιά και ως ενήλικες στην πορεία της ζωής μας. Να αναγνωρίσουμε ποιές είναι δυσλειτουργίες που δυσχεραίνουν τη ζωή μας με σκοπό την Αλλαγή

Με τη διδασκαλία και την πρακτική εξάσκηση των Τεχνικών Αυτοεπίγνωσης και Αυτοπαρατήρησης θα βαδίσουμε προς την Αυτογνωσία, με στόχο τη μείωση του άγχους και την καλυτέρευση της Ποιότητας της Ζωής μας.
Θα προσεγγίσουμε θεωρητικά και βιωματικά οκτώ(8) Τεχνικές της Ενεργειακής Ψυχολογίας που θα μας ανακουφίσουν συναισθηματικά και ταυτόχρονα θα προάγουν την Ισορροπία και την Αρμονία μας. Τα αρνητικά συναισθήματα, οι δυσλειτουργικές και περιοριστικές σκέψεις έχουν αρνητική επίδραση στη υγεία μας.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΣ Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β 14121 Ηράκλειο Αττικής (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ «Ηράκλειο»)

Επιμέλεια: Ντόβα Ξένια
Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Πανεπιστήμιο Αθηνών ΤΕΦΑΑ
Δασκάλα Yoga ΙΥΤΑ Αυστραλίας
Master σε Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία

Συμμετοχή-Παρακολούθηση Donation 10€ ανά διάλεξη

Στο τέλος του Κύκλου των Διαλέξεων (Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018) θα απονεμηθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης & θα διανεμηθεί Εκπαιδευτικό Υλικό για όλο το Σεμιναριακό Κύκλο (Οκτώβριος – Νοέμβριος 2018)

Περισσότερες Πληροφορίες: τηλ: 210 8000009 – 210 2770181

Παρόμοια/ες: