Το “Prana Yoga” Studio σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού, Εκπαίδευσης, Κινητικής Έκφρασης “Πόλις”σας προσκαλούν σε ένα ποιοτικό Οκταήμερο Άσκησης Ευρωστίας Ευεξίας Διασκέδασης και Χαλάρωσης Παρασκευή 31 Ιουλίου έως Κυριακή 09 Αυγούστου 2015, στα Κόνια Tinos Beach Hotel Resort στην Τήνο, στις μαγευτικές Κυκλάδες.

Στην Τήνο με την μακραίωνη ιστορία, στα Kιόνια -από τους κίονες- οικισμός στα νότια του νησιού που περικλείει τον ναό του Ποσειδώνα και της Αμφιτρήτης τόπο εξαγνισμού άλλοτε κατά την πορεία προς την Δήλο, στο Tinos Beach που κατέχει προνομιακή θέση δίπλα στη θάλασσα έχοντας συμβάλει τα μέγιστα στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, θα φιλοξενηθεί η μεγάλη παρέα του “Prana Yoga” Studio όπου θα απολαύσουμε υπέροχες μέρες διακοπών, με άσκηση, ευεξία, διασκέδαση, περιηγήσεις και χαλάρωση.

Όλα σε απόσταση “βολής”, η θάλασσα, οι ταβέρνες των Κιονίων, η χώρα πέντε (5) λεπτά με το αυτοκίνητο και σε απόσταση ενός (1) τετάρτου με τα πόδια, το σκηνικό αλλάζει εντελώς αποκαλύπτοντας στους περιηγητές έναν ονειρεμένο τόπο. Βωλάξ, Φαλατάδος, Σμαρδάκιτο και δεκάδες άλλα μικρά χωριουδάκια αναμένουν φιλόξενα να μας μυήσουν σε έναν κόσμο που ο “σύγχρονος” πολιτισμός της… ταχύτητας έχει αφήσει αλώβητο.

Με επιμέλεια, αγάπη και γνώση -σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού, Εκπαίδευσης, Κινητικής Έκφρασης “Πόλις”- σχεδιάσαμε, οργανώσαμε και σας προτείνουμε να περάσουμε μαζί, απολαυστικές διακοπές σε άκρως προσιτή προσφορά.

Παρόμοια/ες: