Η ομάδα του Prana Yoga Studio απαρτίζεται από άριστα εκπαιδευμένους και καταρτισμένους δασκάλους, με κυρίαρχο σκοπό την καλλιέργεια ενός υγιούς τρόπου κινητικής έκφρασης, σκέψης και δράσης.

 • null

  Ντόβα Ξένια

  Ιδιοκτήτρια, Yoga Instructor

ΝΤΟΒΑ ΞΕΝΙΑ

Διδάσκει: Hatha Yoga, Vinyasa Flow Yoga, Aerial yoga, Prenatal Yoga-Pilates Εγκύων, Restorative, Συμβουλευτική και Ενεργειακές Θεραπείες, Διαλογισμός και Βαθιά Χαλάρωση. Εισηγήτρια σε σεμινάρια, διαλέξεις που αφορούν την ψυχική, σωματική υγεία και ευεξία.
Εμπειρία: 26 Xρόνια
Εκπαίδευση-Δεξιότητες: Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) Πανεπιστημίου Αθηνών. Δίδαξε Yoga για δύο χρόνια στο ιδιωτικό σχολείο Μωραίτη, στους ομίλους του σχολείου, σε έφηβους του γυμνασίου. Εργάστηκε για δύο χρόνια στο Πανεπιστήμιο ΑΣΟΕ ως καθηγήτρια φυσικής αγωγής στον πανεπιστημιακό αθλητισμό, διδάσκοντας καθηγητές και φοιτητές. Εργάστηκε ως Μόνιμη καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στη Δημόσια εκπαίδευση, για 10 χρόνια με οργανική θέση στη Β’ Αθήνας, σε δημοτικό σχολείο. Από όπου και αποχώρησε οικειοθελώς για να αφοσιωθεί στην μεγάλη της αγάπη την Yoga.

Λεπτομέρειες ...

Δασκάλα της Yoga πτυχιούχος ΙΥΤΑ Αυστραλίας, με μεγάλη διδακτική εμπειρία.

Διδάχτηκε Yoga από εξαιρετικούς δασκάλους, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Τα πρώτα της βήματα στη Yoga θα γίνουν στο Studio της Αρμονικής Ζωής από τον Ηλία Νατζέμυ. Λίγο αργότερα θα μείνει στη Μυρρινούντα στο τότε κοινόβιο της Αρμονικής Ζωής, στο Μαρκόπουλο. Με δάσκαλο και εμπνευστή της, τον Ηλία Νατζέμυ θα ξεκινήσει την πορεία της στο σύστημα της Yoga. θα παραμείνει στο κοινόβιο για τέσσερα χρόνια όπου θα διδαχτεί τη Yoga, το διαλογισμό και τη φιλοσοφία της Yoga έμπρακτα. Εκεί θα διδαχθεί και το πρώτο της teacher training για δασκάλους Yoga. Οι καλύτεροι δάσκαλοι της εποχής ήταν εκεί και διδάχθηκε από αυτούς: Ηλίας Νατζέμυ, Σοφία Νατζέμυ, Νότα Γεωργίου, Λίντα Καπετάνιου και πολλοί πολλοί άλλοι. Δάσκαλοι από το εξωτερικό επίσης επισκεπτόντουσαν το κοινόβιο καθώς εκεί πραγματοποιώντουσαν πολλά σεμινάρια Yoga Διαλογισμού και ψυχολογίας. Το σύστημα της Yoga που διδάχθηκε τότε ήταν βασισμένο στη Sivananda Yoga και τη Sathyananda Yoga. Στην Αρμονική ζωή διδάχθηκε την τεχνική της ενεργητικής ακρόασης και ένα σύστημα ψυχολογίας και συμβουλευτικής, για πέντε χρόνια.
Ο Sai Baba όμως και η ζωή της στο Άσραμ του στην Ινδία, αποτέλεσαν σταθμό στη ζωή της. Εκεί διδάχθηκε διαλογισμό, Ινδική Φιλοσοφία, ινδικούς ψαλμούς, ανιδιοτελή υπηρεσία και ανθρώπινες αξίες. O Σαι Μπάμπα ήταν, είναι και θα παραμείνει ο Μεγάλος της Δάσκαλος. Οι αξίες του, η ανιδιοτελής ζωή του, τα έργα του, οι συμβουλές του, η ύψιστη διδασκαλία και Αγάπη του, αποτέλεσαν τη βιωματική βάση της Yoga για αυτήν. Στην Ινδία έμεινε για πέντε χρόνια. Διδάχτηκε επίσης Ashtanga Vinyasa από τον Sharath Rangswamy ανηψιό του Sri Pattabhi Jois.
Αργότερα γυρνώντας στην Ελλάδα διδάχτηκε Bhakti Vinyasa Flow με τον Rusty Wells.
Tην καρδιά της έκλεψε όμως η Hatha Yoga, χωρίς να αποκλείει την δυναμική και το σύστημα της Ashtanga Vinyasa Yoga. Έτσι άρχισε να παρακολουθεί εντατικά Iyengar Yoga. Η πρώτη της δασκάλα ήταν η Στέλλα Ουζούνη όπου στο κέντρο της εκτός από μαθήματα, παρακολουθεί σεμινάρια από δασκάλους της Iyengar που έρχονται από το εξωτερικό. Αργότερα παρακολουθεί αρκετά σεμινάρια με τον Χρήστο Παύλου, δάσκαλο της Iyengar Yoga, αλλά και άλλους, όπως τον Eyal Shifroni κτλ.

Η μεγάλη έκπληξη έρχεται όμως με την Anusara Hatha Yoga. Επηρεάζει όχι μόνο τη διδασκαλία της αλλά και την ίδια ως άνθρωπο. Η Anusara αποτελεί ένα εξαιρετικό σύστημα ευθυγράμμισης και θεραπείας. Παρακολούθησε πάρα πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια τόσο από τον ιδρυτή της John Friend, όσο και από άλλους εκπληκτικούς δασκάλους της Anusara. Γνωρίζει τον δημιουργό του συστήματος της Anusara Yoga, Jonh Friend και παρακολουθεί μαζί του πολλά σεμινάρια και teacher training.
Πολλοί δάσκαλοι την επηρέασαν στην πορεία της. Ο Todd Tesen είναι ο βασικός της δάσκαλος στην Anusara Yoga. Παρακολουθεί μαζί του πολλά σεμινάρια αλλά έχει την τύχη να διδάσκεται Yoga κάθε βδομάδα από αυτόν για δύο χρόνια, καθώς διδάσκει στο Prana Yoga Studio αφού τότε έμενε μόνιμα στην Ελλάδα.
Ο Jaye Martin επίσης δάσκαλός της. Παρακολουθεί πολλά σεμινάρια Anusara Yoga μαζί του. Διδάσκει αρκετές φορές στο Prana Yoga Studio, καθώς μοιράζεται μαζί τους την πολύτιμη γνώση του γύρω από τη Yoga.
Σημαντικότατη δασκάλα για αυτήν, η Desiree Rumbaugh. Παρακολουθεί Teacher training μαζί της καθώς και πολλά σεμινάρια γύρω από την Anusara Yoga και τη θεραπευτική Yoga.
Αρκετά εκπαιδευτικά σεμινάρια πήρε και από τον Martin Kirk και τη γυναίκα του Jordan Kirk.
Η Sianna Sherman επίσης έγινε δασκάλα της επί σειρά σεμιναρίων.
Άλλοι δάσκαλοί της στην Anusara Yoga είναι: η BJ Galvan, η Sue Elkind, ο Noah Maze, οι Bliss Brothers, κτλ.

Παρακολουθεί για 6 χρόνια σεμινάρια εσωτερικής ψυχολογίας και διδάσκεται από τον Ιωάννη Ψάρρα τη διδασκαλία της Αλίκη Μπέυλυ για τις επτά ακτίνες. Επί σειρά ετών ασχολείται διαβάζοντας και κάνοντας σεμινάρια γύρω από την ψυχολογία. Εκπαιδεύεται και παίρνει πτυχίο Συμβουλευτικής.
Εξειδικεύεται μέσα από πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια στη Yoga Εγκύων. Οι δύο εγκυμοσύνες της όμως με τους δύο φυσικούς τοκετούς της γίνονται οι μεγαλύτεροι δάσκαλοί της στο Prenatal Yoga. Έχει αφιερώσει τη ζωή της στο να διδάξει και να εκπαιδεύσει τις έγκυες γυναίκες σε έναν ακίνδυνο τρόπο άσκησης, αναπνοής και χαλάρωσης που να οδηγεί σε ένα φυσικό τοκετό.

• Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια AcroYoga, και Partner Yoga.
• Έχει διδαχθεί Thai Massage.
• Κατέχει Master βαθμό στο Aγγελικό Reiki και 1ο και 2ο βαθμό στο Usui Reiki.
• Έχει εκπαιδευτεί και δίνει συνεδρίες Brofman.
• Έχει εκπαιδευτεί και δίνει συνεδρίες ηχομασάζ ενώ εκπαιδεύεται στην ηχοθεραπεία.
• Έχει πτυχίο Συμβουλευτικής.
• Έχει διδαχθεί NLP Practitioner Training, Time Line Therapy και Υπνοθεραπεία κατά Erickson(Ericksonian Hypnosis).
• Είναι Ρεφλεξολόγος πτυχιούχος “Σύνθεσις” με δασκάλα τη Ντίνα Ζιάγκου και είναι μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ρεφλεξολόγων
• Διδάσκει: Yoga, Yoga Εγκύων, Aerial Yoga, προσφέρει συνεδρίες ενεργειακών θεραπειών ,διδάσκει Σεμινάρια Αυτογνωσίας, Αυτεπίγνωσης & Διαλογισμού.
• Δημιουργός και εμπνευστής του Prana Yoga Studio.

 • null

  Βολάνη Μυρτώ

  Pilates Instructor

ΒΟΛΑΝΗ ΜΥΡΤΩ

Διδάσκει: Pilates Mat, Pilates Equipment, Therapy Pilates, Aerial Pilates, Bungee Workout, Σύγχρονο Χορό, Aerial Choreo Dance και Aerial Choreo Dance Kids
Εμπειρία: 10 Xρόνια
Εκπαίδευση-Δεξιότητες: Η Μυρτώ Βολάνη είναι διπλωματούχος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού « Άννα Πέτροβα ». Εργάστηκε ως Βοηθητικό Μέλος στην Εθνική Λυρική Σκηνή με συμμετοχή σε κλασσικές παραστάσεις όπως η « Ωραία Κοιμωμένη » κ.α. και συμμετείχε στην ομάδα Νέων Ελλήνων Χορευτών υπό την  αιγίδα της Royal Academy of Dance στην παράσταση « Συλφίδες ».

Λεπτομέρειες ...

Παράλληλα, εξέλιξε τις χορευτικές και κινησιολογίες της γνώσεις μέσα από τη συμμετοχή της σε Συνέδρια και Σεμινάρια όπως το « Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας », το « Vienna International Dance Festival – IMPULSTANZ “ και το JACOBS  PILLOW WORKSHOP” σε διδασκαλία Milton Mayers και τέλος έλαβε πιστοποίηση της μεθόδου “BARRE-A-TERRE”.

Ακολουθώντας τη διδασκαλία της Royal Academy of Dance ” με την ιδιότητα της καθηγήτριας  χορογράφησε και παρουσίασε παραστάσεις για τα τμήματα στα οποία δίδαξε Κλασσικό και Σύγχρονο χορό.

Συμμετείχε με την ομάδα της στο « Φιλανθρωπικό χορευτικό GALA » υπό τη διοργάνωση του « Σ. Ι. Σ. Χ. Ε. » ενώ για μια δεκαετία ήταν υπεύθυνη διδασκαλίας Ρυθμικής Κινητικής Αγωγής και Χορογραφίας των θερινών εκδηλώσεων των Παιδικών Σταθμών Δήμου Αμαρουσίου.

Είναι Certified Pilates Instructor, Aerial Yoga – Pilates Instructor καθώς και υπεύθυνη διδασκαλίας  του A.C.D. ( Aerial Choreo Dance ) και έχει παρακολουθήσει Σεμινάρια και Συνέδρια Pilates & Fitness, Advanced Pilates, Prenatal Pilates, Personal Training Congress κ.α.

Η πολυετής ενασχόληση της με τη φυσιολογία του σώματος την οδήγησε να επεκτείνει τις γνώσεις της με σπουδές στη Φυσικοθεραπεία έτσι ώστε να προσαρμόζει το μάθημα στις ανάγκες του κάθε Ασκούμενου για Ποιοτική και Λειτουργική Αποκατάσταση .

 • null

  Πανταζή Αδαμαντία

  Yoga Instructor

ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ

Διδάσκει: Hatha Yoga, Vinyasa Flow Yoga, Aerial Yoga, Pilates Mat και Yogalates
Εμπειρία: 20 Xρόνια
Εκπαίδευση-Δεξιότητες: Είναι διπλωματούχος της GR.A.F.T.S. σε Weight Training & Instructor in Aerobics ενώ ταυτόχρονα έχει διπλώματα σε: Body Pump Instructor, T.R.X. Suspension Training Course, Fit-Ball Θεωρία και Πρακτική, Pilates Coach επιπέδου I,II,III.

Λεπτομέρειες ...

Η πρώτη της επαφή με τη Yoga έγινε στο training του ΙΑΓΑ College όπου εκπαιδεύτηκε σε Hatha Yoga, Power-Dynamic Yoga, Yogalates, Pilates, Fit and Yoga, Step and Yogalates, Ashtanga Yoga. Εκπαιδεύτηκε στην Anusara Yoga παρακολουθώντας σεμινάρια στο Nysy Studio.

Παρακολούθησε ετήσια εκπαίδευση στο αντικείμενο της Hatha Yoga στον Γ.ΜΣύλλογο Χείρων ο Κένταυρος.

Έκτοτε η κατάρτισή της είναι συνεχής, συμμετέχοντας σε σεμινάρια και συνέδρια υψηλής επαγγελματικής κατάρτισης.Φοίτησε στη Natural-Health-Science παίρνοντας δίπλωμα Συμβουλευτικής Ενεργειακής Διατροφολογίας, ενώ εκπαιδεύτηκε και στην Ορθομοριακή Διατροφή.

Τέλος, προσφάτως παρακολούθησε εκπαίδευση στην Aerial Yoga, Antigravity Yoga.

 • null

  Τζανετοπούλου Έλλη

  Yoga Instructor

ΤΖΑΝΕΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΛΗ

Διδάσκει: Hatha Yoga, Aerial Yoga, Vinyasa Flow Yoga, Restorative Yoga και Aerial Yoga
Εμπειρία: 4 Xρόνια
Εκπαίδευση-Δεξιότητες:: Η Έλλη πρωτογνώρισε τη yoga το 2008. Kάνοντας την πρακτική της σε συστήματα Hatha, Ashtanga, Vinyasa, Jivamukti και Aerial Υoga αγάπησε τη yoga και θέλησε να εμβαθύνει τη γνώση και την πρακτική της κάνοντας workshops με γνωστούς δασκάλους. Μετά από 5 χρόνια συστηματικής πρακτικής στο Prana Yoga Studio και στο Yoga Studio Maroussi, ολοκλήρωσε το 2013 την εκπαίδευση δασκάλων 300 ωρών του Swaha Yoga Center, της πρώτης σχολής Aerial Yoga στην Ελλάδα. Δάσκαλοί της ήταν η Tanya Popovich, η Jonnie-Lyn Friel και ο Ευάγγελος Αποστολόπουλος, δάσκαλοι και συνιδιοκτήτες του Swaha Yoga Center στην Αθήνα.

Λεπτομέρειες ...

Το 2013 εκπαιδεύτηκε στην Aerial Yoga από την πρώτη ελληνίδα δασκάλα, την Tanya Popovich. Έκτοτε, έχει παρακολουθήσει workshops και σεμινάρια με δασκάλους όπως ο Todd Tessen, ο David Swenson, η Daniela Fuentes και η Almuth Kramer.

Διδάσκει Restorative, Aerial, Hatha και Vinyasa Krama Yoga σε σχολές και Yoga studios στην Αθήνα. Τα μαθήματά της δίνουν έμφαση στην αναπνοή, στην ενδυνάμωση και την ευθυγράμμιση του σώματος.

 • null

  Δημήτρης Ζέστας

  Pilates Instructor

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΕΣΤΑΣ

Διδάσκει: Pilates Mat, Pilates Equipment
Εμπειρία: 9 χρόνια ως γυμναστής, 4 χρόνια Pilates
Εκπαίδευση-Δεξιότητες:: Ο Δημήτρης είναι απόφοιτος τoυ Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού, με ειδικότητα Ευρωστία και Υγεία. Είναι κάτοχος διπλώματος Pilates Mat & Equipment Instructor Certification by Alan Herdman/Studio One and  certified by EHFA (European Health & Fitness Association). Επίσης κατέχει διπλώματα Personal Fitness Trainer, ναυαγοσωστικής και διδασκαλίας κολύμβησης.

Λεπτομέρειες ...

 • null

  Μαρία Ράπτη

  Yoga Instructor

ΜΑΡΙΑ ΡΑΠΤΗ

Διδάσκει: Ashtanga Yoga
Εμπειρία: 5 Χρόνια
Εκπαίδευση-Δεξιότητες:: Η Μαρία γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα.
Πρωτοήρθε σε επαφή με τη γιόγκα εξαιτίας διαφόρων προβλημάτων υγείας που την ταλαιπωρούσαν.
Σύντομα και βλέποντας τη θεραπεία άρχισε την εκπαίδευση της.

Λεπτομέρειες ...

Είχε τη χαρά να μαθητεύσει με την Χριστίνα Καρυτινού Ireland ολοκληρώνοντας δίπλα της το πρώτο και το δεύτερο εκπαιδευτικό στη μέθοδο της Αστάνγκα βινυάσα γιόγκα (TTC ON PRIMARY SERIES ,TTC ON INTERMIDIATE SERIES)
Παράλληλα συμμετείχε και ολοκλήρωσε έπειτα απο 4έτη με άριστα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα δασκάλων Hatha γιόγκα της ακαδημίας του ΛΩΤΟΥ με την Λίντα Καπετάνιου 500RYT.
To 2016 συνάντησε για πρώτη φορά τον Manju Pattabhi Jois γιό του ιδρυτή της Αστάνγκα βινυάσα γιόγκα και ολοκλήρωσε μαζί του εκπαιδευτικό πρόγραμμα δασκάλων (TTC ON PRIMARY SERIES)

Σήμερα συνεχίζει την μαθητεία της με σεμινάρια και εκπαιδευτικά δίπλα σε αναγνωρισμένους δασκάλους.
Η διδασκαλία της είναι παραδοσιακή και γειωμένη με σκοπό να βοηθάει τους μαθητές της να βρουν τη δική τους πνευματική και φυσική ισορροπία και υγεία μέσω της πρακτικής τους,φιλοδοξώντας να εμπνεύσει την προσωπική τους αφύπνιση.

 • null

  Πηνελόπη Γαβριλάκη

  Yoga Instructor

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ

Διδάσκει: Hatha Yoga, Vinyasa Flow Yoga, Restorative Yoga και Aerial Yoga
Εμπειρία: 8 Χρόνια
Εκπαίδευση-Δεξιότητες:: Η Πηνελόπη Γαβριλάκη ασχολείται με την ψυχική και φυσική υγεία από το 1999. Εκπαιδεύεται διαρκώς ως δασκάλα yoga, θεραπεύτρια μασάζ και λογοθεραπεύτρια.

Η ίδια πιστεύει στην αυτόνομη ανάπτυξη του ατόμου και της οικογένειας ανεξάρτητα από εξωτερικούς κρατικούς και εκπαιδευτικούς παράγοντες. Προάγει με τη δουλειά, την εκπαίδευση και την πρακτική της, το ατομικό και το οικογενειακό ευ ζην αλλά και επενδύει στη δική της προσωπική εξέλιξη.

Λεπτομέρειες ...

Θεωρεί ότι η δουλειά της, ως δασκάλα yoga, προσφέρει στον εαυτό της αλλά και τον κόσμο γύρω της, μια αφορμή για αλλαγή, καθώς πιστεύει ότι η ζωή είναι η ίδια μία διαρκής αλλαγή. Μία διαρκής εξέλιξη.

Βασίζει τα μαθήματα και την  πρακτική της στην πίστη και πεποίθηση ότι «είμαστε όλοι ένα, είμαστε όλοι αγάπη» και χαίρεται όταν αυτό το μεταδίδει ή το μοιράζεται.

Είναι πιστοποιημένη δασκάλα Hatha Yoga, Accessible Yoga και Partner Yoga από τη Yoga Alliance, Baby Yoga και S.M.A.R.T. Toddler Yoga από την Birthlight, Infant Massage από τον IAIM, Kids Yoga και Teen Yoga από τη YogaBeez, Traditional Thai Yoga Massage από το Sunshine Network.

Παράλληλα δεν εγκαταλείπει τη λογοθεραπευτική της ιδιότητα, καθώς όλα τα παραπάνω συγκλίνουν και αναπτύσσονται μέσω της αναπνοής και της επαφής.

Θεωρεί ότι η επαφή με τον εσωτερικό μας εαυτό, η επαφή με τη φύση και η επαφή με τους άλλους ανθρώπους είναι ο πιο ευχάριστος και ουσιαστικός δρόμος προς την εξέλιξη, την ολοκλήρωση, την ευδαιμονία. Και ο δρόμος αυτός ξεκινάει πάντα από μέσα μας.

‘Μακάρι η φωτιά που διέπει τη σχέση μας με τον εαυτό μας, τη σχέση μας με τους άλλους και τη σχέση μας με το Θείο να κάψει ό,τι δε χρειαζόμαστε, έτσι ώστε να ζήσουμε όλοι σε ευρύτερη αρμονία και ειρήνη’