Ο χώρος μας

Prana Yoga Studio - TheraPeace
Ένας Κόσμος Αρμονίας και Ευεξίας

 

Στην καρδιά του ΟΑΚΑ, βρίσκεται από το 2008, ένα υπέροχο Studio διαμορφωμένο με αγάπη και φροντίδα, αφιερωμένο στην αίσθηση της αρμονίας και της ευεξίας. Καλωσορίσατε στο Prana Yoga Studio – TheraPeace όπου η φύση συναντά την αισθητική του Bali και η ψυχή σας βρίσκει την ειρήνη που ψάχνει. Οι χώροι μας είναι διαμορφωμένοι με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, επιδεικνύοντας προσεγμένη αισθητική και προσοχή στη λεπτομέρεια. 

Στο Prana Yoga Studio – TheraPeace, προσφέρουμε ποικιλία ειδικά σχεδιασμένων τμημάτων:

   ✅ Yoga

   ✅ Pilates

   ✅ Aerial

   ✅ Prenatal

   ✅ Kids – Teen

   ✅ Bungee

   ✅ Χορός

Απολαύστε επίσης τα Retreat μας, ζώντας μοναδικές εμπειρίες κοντά στη φύση. Είμαστε αφοσιωμένοι στη διασφάλιση ότι όλοι θα βρουν το τμήμα που ταιριάζει στις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.

Σε ένα φιλικό περιβάλλον, υποδεχόμαστε κάθε επίπεδο προσφέροντας εκπαίδευση και υποστήριξη από έμπειρους εκπαιδευτές. Εδώ, η ευεξία σας έχει προτεραιότητα, και με τον αυτόνομο χώρο παρκινγκ, μπορείτε να αφήσετε πίσω το άγχος του πάρκινγκ και να επικεντρωθείτε απολύτως στην πρακτική σας.

Ελάτε να ανακαλύψετε την εσωτερική σας ισορροπία, να ενδυναμώσετε το σώμα και το μυαλό σας, και να ζήσετε μια εμπειρία που θα αφήσει εποχή στην πορεία σας για την αίσθηση της ευεξίας. Καλωσορίστε στο Prana Yoga Studio – TheraPeace, ένας χώρος γεμάτος ενέργεια, αγάπη, και αρμονία.