Συμβουλευτική & Ενεργειακές Θεραπείες

Τι είναι Συμβουλευτική 

«Ο όρος ‘Συμβουλευτική’ συμπεριλαμβάνει την εργασία με άτομα και με σχέσεις, η οποία μπορεί να συνδέεται με την ανάπτυξη, την υποστήριξη κρίσεων, να είναι ψυχοθεραπευτική, καθοδηγητική ή να έχει στόχο την επίλυση προβλημάτων … Η συμβουλευτική έχει σκοπό να δίνει στον ‘πελάτη’ μια ευκαιρία να εξερευνήσει, να ανακαλύψει και να αποσαφηνίσει τους τρόπους που θα του παράσχουν μια ζωή πιο ικανοποιητική και δημιουργική.» 

(BAC1984, από McLeod2005, σελ. 30) 

Ποιοι μπορούν να κάνουν Συμβουλευτική 

  • Ζευγάρια: Οι συνεδρίες ζευγαριών στοχεύουν στη βελτίωση των σχέσεων μεταξύ δύο ατόμων. Μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση διαφορών, στη βελτίωση της επικοινωνίας και στην ανάπτυξη υγιών σχέσεων. 
  • Ενήλικες: Οι συνεδρίες συμβουλευτικής για ενήλικες μπορούν να βοηθήσουν στη διαχείριση της άγχος, της κατάθλιψης, του άγχους, της οργής, του άγχους, του στρες, και άλλων προσωπικών θεμάτων. 

Οφέλη της Συμβουλευτικής: 

   ✅ Βελτίωση της επικοινωνίας

   ✅ Ανάπτυξη δεξιοτήτων διαχείρισης στρες

   ✅ Αύξηση της αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης 

   ✅ Μείωση του άγχους. 

   ✅ Καλυτέρευση των προσωπικών σχέσεων 

   ✅ Βελτίωση της ποιότητας του ύπνου και μείωση της αϋπνίας

Η Συμβουλευτική δεν απευθύνεται  σε ανθρώπους με Ψυχιατρικές διαταραχές (ψυχώσεις, παράνοια, μανιοκατάθλιψη κτλ). Αυτοί θα πρέπει να απευθύνονται σε ειδικά εκπαιδευμένους Ψυχολόγους και Ψυχιάτρους. 

Στο Prana Yoga Studio η Ξένια Ντόβα, Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, προσφέρει ατομικές Συνεδρίες Συμβουλευτικής σε Ενήλικες και ζευγάρια. 

Τι είναι το Αγγελικό Ρέικι

Tο Αγγελικό Ρέικι (Reiki) είναι μια θεραπευτική πρακτική που ανήκει στον χώρο των εναλλακτικών θεραπειών. Προέρχεται από την Ιαπωνία και συνήθως, το Αγγελικό Ρέικι (Reiki) απευθύνεται σε άτομα που αναζητούν την ενίσχυση της ψυχοσωματικής τους υγείας, την εξισορρόπηση της ενέργειας τους και την ανακούφιση από φυσικούς ή ψυχολογικούς πόνους. Οι θεραπευτές του Αγγελικού Ρέικι χρησιμοποιούν τα χέρια τους για να μεταφέρουν ενέργεια στον ασθενή μέσω αφής ή από απόσταση.

 

Τα οφέλη του Αγγελικού Ρέικι (Reiki): 

   ✅ Χαλάρωση και μείωση του στρες 

   ✅ Ανακούφιση από πόνους 

   ✅ Ενίσχυση της ενεργειακής ισορροπίας 

   ✅ Ψυχολογική ευεξία 

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το Αγγελικό Ρέικι(Reiki) δεν αντικαθιστά την παραδοσιακή ιατρική περίθαλψη και κλασσική ιατρική, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συμπληρωματική θεραπεία.  

Στο Prana Yoga Studio η Ξένια Ντόβα, είναι Master Αγγελικού Reiki & προσφέρει ατομικές Συνεδρίες Αγγελικού Reiki. 

Τι είναι θεραπεία Brofman

Η θεραπεία Brofman είναι μια μορφή εναλλακτικής θεραπείας που αναπτύχθηκε από τον δρ. Martin Brofman. Στοχεύει στην ανίχνευση και την αντιμετώπιση των συναισθηματικών και ψυχοσωματικών αιτίων πίσω από φυσικές ασθένειες και προβλήματα υγείας. 

Η θεραπεία Brofman απευθύνεται σε άτομα που αναζητούν εναλλακτικές προσεγγίσεις για την αντιμετώπιση της φυσικής και ψυχολογικής υγείας τους. Είναι ιδιαίτερα συνηθισμένη σε ανθρώπους που πιστεύουν ότι οι συναισθηματικές διαταραχές μπορεί να επηρεάσουν την υγεία τους.

 

 

Τα βασικά οφέλη της θεραπείας Brofman περιλαμβάνουν: 

   ✅ Ανακούφιση από τον πόνο 

   ✅ Ενίσχυση της ενεργειακής ροής 

   ✅ Ενδυνάμωση της αυτοσυνειδησίας 

   ✅ Συναισθηματική ευεξία 

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η θεραπεία Brofman είναι μια εναλλακτική πρακτική και δεν έχει αναγνωριστεί επίσημα ως θεραπευτική μέθοδος από την ιατρική κοινότητα και δεν αντικαθιστά καμία ιατρική πράξη ή θεραπεία της κλασσικής ιατρικής. 

Στο Prana Yoga Studio η Ξένια Ντόβα, είναι εκπαιδευμένη στη θεραπεία Brofman  και προσφέρει ατομικές Συνεδρίες.

Τι είναι Κλινική Ύπνωση 

Η Κλινική Ύπνωση (ή Υπνοθεραπεία) είναι μια θεραπευτική πρακτική που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση και τη θεραπεία διαφόρων ψυχολογικών και ψυχοσωματικών προβλημάτων, μέσω της αλλαγής ή και δημιουργίας καινούριων, των νευροσυνάψεων του εγκεφάλου, που συντελείται κατά τη διάρκεια της Ύπνωσης. Ο σκοπός της Κλινικής Ύπνωσης είναι να επηρεάσει θετικά τη συμπεριφορά, την ψυχική υγεία και τον τρόπο αντιμετώπισης διαφόρων καταστάσεων. 

Σε ποιους απευθύνεται η Κλινική Ύπνωση 

Οι έρευνες δείχνουν ότι Κλινική Ύπνωση έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε ανθρώπους με κρίσεις πανικού, άγχος, φοβίες κλπ. 

Τα οφέλη της Κλινικής Ύπνωσης περιλαμβάνουν: 

   ✅ Ενδυνάμωση της αυτοσυνείδησης 

   ✅ Αντιμετώπιση των ψυχολογικών προβλημάτων 

   ✅ Βελτίωση της ποιότητας του ύπνου 

   ✅ Αντιμετώπιση του στρες 

Στο Prana Yoga Studio η Ξένια Ντόβα, είναι εκπαιδευμένη στη κλινική ύπνωση και προσφέρει ατομικές Συνεδρίες.

Κλείστε τη συνεδρία σας

210 6897070