Χορός

Το Prana Yoga Studio προσφέρει μαθήματα Μπαλέτου για Ενήλικες (ηλικίας 18 ετών και άνω) για να μυηθούν στα ευεργετικά οφέλη του μέσα από την ευεξία, την αναζωογόνηση, που ολιστικά και αρμονικά προσφέρει ο χορός στο γυναικείο σώμα.

Μπορούν να συμμετέχουν αρχάριοι, προχωρημένοι αλλά και επαγγελματίες που δεν βρίσκονται στην ενεργό δράση, για να απολαύσουν την κίνηση και να γεμίσουν με καλλιτεχνική έμπνευση, έκφραση και δημιουργία.

Το Μπαλέτο Ενηλίκων με βοηθάει:

  • Να εκπληρώσω το παιδικό μου όνειρο. Να βρεθώ και πάλι σε οικείο περιβάλλον, όπως όταν ήμουν παιδί, να διδαχθώ κινήσεις που θα με μυήσουν στον συγχρονισμό και την κομψότητα. Η κλασική μουσική πλημμυρίζει την αίθουσα με νότες πιάνου, φλάουτου και βιολιού.
  • Να χαλαρώσω, να χορέψω, να εκφραστώ και να απολαύσω τη μουσική με αρμονική κίνηση στο χώρο.
  • Να γυμνάσω αποτελεσματικά και ολιστικά το σώμα μου (γλουτούς, μηρούς, πόδια).
  • Είναι μία εξαιρετική εναλλακτική επιλογή έναντι της παραδοσιακής αερόβιας άσκησης. Σωματικά είναι μία πρόκληση, καθώς γυμνάζει όλες τις κύριες μυϊκές ομάδες. Βελτιώνει την ισορροπία, αυξάνει την κινητικότητα στις  αρθρώσεις και εξελίσσει  τη  ζωτικότητα και το σθένος. Εξασφαλίζει τη σωστή κυκλοφορία του αίματος, μέσα από τη συνεχή κίνηση.
  • Η δομή του μαθήματος μέσα από τη διαφορετικότητα βελτιώνει την πνευματική ικανότητα και δίνει τη δυνατότητά σε όλους να μαθαίνουν γρήγορα νέες κινήσεις και εκφράσεις. Ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την κοινωνική δραστηριότητα μέσα από την ομαδικότητα και την επικοινωνία.

Τι χρειάζεται να φοράω στο μάθημα:

  • Κορμάκι
  • Καλσόν χορού
  • Μαλακά παπούτσια μπαλέτου ή κάλτσες

…Ποτέ δεν είναι αργά να μάθεις και να απολαύσεις Μπαλέτο…!!!

Δωρεάν μάθημα γνωριμίας: Επιλέγοντας από το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, το μάθημα του Μπαλέτου Ενηλίκων και τις ώρες διεξαγωγής του, ελάτε 15′ λεπτά νωρίτερα στη γραμματεία και αμέσως μετά απολαύστε το!

Κλείστε τη θέση σας

Όλα τα μαθήματα στο Prana Yoga Studio γίνονται σε μικρά ημιπέρσοναλ γκρούπς. Κλείστε τη θέση σας έγκαιρα!

210 6897070